Приймаємо на ремонт техніку з усієї України

map of ukraine

Поруч нема майстра? Зате ми поруч!

У вас зламався інвертор чи PowerStation, а поруч нема спеціаліста який би полагодив його для вас? У вас не працює планшет чи ноутбук, а він вам потрібен для зв’язку чи роботи? Не варто засмучуватись, ми постараємось полагодити вашу техніку якомога швидше. В нашому сервісному центрі ми ремонтуємо різну побутову електроніку за світу медіа та гаджетів, ми приймаємо на ремонт техніку будь-яких брендів та стараємось зробити для вас ваш апарат як найшвидше. 

Вам потрібно скористатись послугами потових компаній Нова Пошта та Укрпошта і відправити ваш не працюючий апарат до нас. Ми його отримаємо та поремонтуємо, всі деталі ремонту ми сповістимо вам по телефону, і як найшвидше він повернеться до вас.

Зручно? Отже, не зволікайте, телефонуйте нам і ми домовимось про ремонт вашого апарату.

Зателефонуйте нам:

093 150 30 72

або

096 550 30 37

Зв'яжіться з нами в месенджері:

BlackOut в країні

Підготуємось до BlackOut вчасно!

В цей не легкий для країни і її людей час важливим питанням є раціональне використання електроенергії у власних потребах. Не рідко електроенергія може бути відсутня коли вона потрібна і тоді на виручку до нас приходять сучасні засоби накопичення електроенергії. PowerStation – це рішення для того, щоб всі необхідні електронні гаджети були активними коли це необхідно. Рішення чудове, але як і уся техніка вони мають погану звичку виходити з ладу в самий критичний час. Наш сервіс займається ремонтом такої техніки. Не відкладайте на пізніше те про що варто подбати вже зараз.

Зв'яжіться з нами в месенджері:

Зателефонуйте нам:

093 150 30 72

або

096 550 30 37

Зарядні пристрої до акумулятора

Часто нашими помічниками в темну пору доби є акумулятори. Хтось використовує їх як резервне джерело живлення, хтось тримає на випадок термінової заміни у своєму авто, а у когось освітлення зроблене від такого джерела як раз на випадок BlackOut в країні через нашого дибільного сусіда.  Акумулятори  після циклу роботи потребують заряджання і тут нам у нагоді стає зарядний пристрій. У кожного типу акумуляторів він свій, але для  зарядки свого акумулятора хороший господар запасається зарядним пристроєм. Зарядні пристрої до акумуляторів, буває, виходять з ладу і тоді вам потрібен ремонт який би займався подібною технікою. Ми допоможемо вам в цьому питанні.

Зв'яжіться з нами в месенджері:

Зателефонуйте нам:

093 150 30 72

або

096 550 30 37

Інвертори сонячні і не тільки

Не замінними помічниками в нашому житті стають нові технології, а саме сонячна енергія. Для роботи сонячних станцій використовуються сонячні або гібридні інвертори. Періодично виникає необхідність їх ремонту і тому дуже доброю новиною є те що ми поруч, і допоможемо з цією не тривіальною задачею вам.

 

Мабуть, в кожному домі біля нашого робочого чи ігрового ПК зараз стоїть джерело безперебійного живлення (ДБЖ або UPS). Цей вірний товариш підхопить роботу нашого комп’ютера якщо раптом вимкнуть світло. Але і ці пристрої, що завжди напоготові можуть деколи вас підвести. Тому важливо що є сервіс який поверне вашого товариша в стрій.

 

Не рідко тепер можна зустріти майже в кожному домі новий пристрій, але вже так необхідний в побуті – інвертор. Хтось живить завдяки йому свій ноутбук, хтось освітлює кімнату, хтось просто вмикає зарядку для телефона. Перетворювач напруги акумулятора в мережевих 220В або просто акумуляторний інвертор вже тісно увійшов в наше життя. На жаль ці пристрої бояться випадкової подачі напруги на його вихід з мережі, а також погано переносять перенавантаження до критичної потужності. Але якщо з вашим інвертором сталася біда ви завжди можете покластися на нас, ми полагодимо вашого помічника.

Зв'яжіться з нами в месенджері:

Зателефонуйте нам:

093 150 30 72

або

096 550 30 37

Ремонт мікрохвильовки

Ремонт мікрохвильовок

Не працює мікрохвильовка? Не проблема!

Тут, у сервісному центрі Mobilluk, ми розуміємо, наскільки несправна мікрохвильова піч може викликати роздратування та незручності. Наші інженери з ремонту мікрохвильових печей готові вирішити будь-яку проблему з мікрохвильовою піччю.

Звертайтесь, будь ласка, до нас якщо ваша мікрохвильовка:

  1. Не вмикається
  2. Не гріє їжу
  3. Не горить світло в камері
  4. Стріляє збоку
  5. Має посторонній запах
  6. Вибиває світло
  7. Не крутить тарілку
  8. Не працюють кнопки
  9. Димить

Якщо вам потрібна кваліфікована допомога або просто консультація - телефонуйте нам:

093 150 30 72

093 550 30 37

Зв'яжіться з нами в месенджері:

Ремонт телевізора будь-якої діагоналі

Ремонт телевізора

Ремонт телевізора? Легко!

Беремо в ремонт телевізори будь-якої діагоналі

    Наш сервіс відремонтує ваш телевізор швидко і якісно. Досвід роботи багатьох років дозволяє нам це стверджувати впевнено.Приймаємо на ремонт телевізори навіть великих діагоналей, для яких у нас є окрема майстерня поруч. Отже, якщо ви нам його привезли ми вам його відремонтуємо. Ми займаємось ремонтом телевізорів будь-яких марок: Samsung, LG, Philips, Bravis, Ergo, Toshiba, Xiaomi і т.д. Який би не був ваш телевізор – зателефонуйте нам і ми вам допоможемо. 

Дефекти з яким до нас звертаються:

  1. Не вмикається
  2. Нема зображення
  3. Пропав звук
  4. Не реагує на пульт
  5. Посторонній звук чи запах при роботі
  6. Не ловить канали
  7. Не працює HDMI вхід
  8. Включається і зразу виключається
  9. Висить на заставці

Зателефонуйте нам:

093 150 30 72

або

096 550 30 37

Зв'яжіться з нами в месенджері:

Акція! Чистка ноутбука за 800 грн

Акція!!! Чистка ноутбука за 800 грн

Важлива процедура: чистка ноутбука та заміна термопасти в сервісному центрі.

Чому важлива чистка та заміна термопасти?

Процесори та графічні чіпи у ноутбуках працюють у значному тепловому навантаженні. Інтенсивна робота пристрою може призвести до утворення пилу та бруду у вентиляційних отворах та системах охолодження, що може заблокувати потік повітря та призвести до перегріву. Термопаста, яка забезпечує контакт між процесором та системою охолодження, з часом може зіпсуватись або висохнути, знижуючи ефективність охолодження. Це може призвести до недостатнього розсіювання тепла та збільшення температури компонентів, що впливає на продуктивність та може викликати збої пристрою.

Кроки чистки та заміни термопасти в сервісному центрі:

Чистка ноутбука та заміна термопасти у сервісному центрі допоможуть підтримувати високу продуктивність вашого ноутбука та продовжити термін його служби. Пам'ятайте, регулярне професійне обслуговування забезпечує безперебійну роботу та задоволення від використання вашого улюбленого пристрою.

Зв'яжіться з нами в месенджері:

Взяли і відремонтували 🙂

1

      Навіть перелічити складно скільки раз ми чуємо цю фразу від задоволених клієнтів. А деколи початок цієї історії звучить: “ось зламався наш любимчик” або “моя сусідка вас рекомендувала”, а деколи “мені в іншому сервісі не змогли допомогти і порадили звернутись до вас”. Звичайно завжди гріє душу коли про тебе добре відзиваються сторонні люди.

       Ми зі своєї сторони робимо все щоб насолоджуватись цим почуттям якомога частіше 🙂

Зв'яжіться з нами в месенджері: